Om EL-Møller

El-Møller er et moderne el-installationsfirma der har været fast forankret i Sønderjylland siden 1927. El-Møller har som ambition at være en stærk el-tekniske leverandør indenfor el, sikring, data, automation og industri.

El-Møllers mange dedikerede og specialiserede teknikere står klar til at yde førsteklasses service for dig og din virksomhed.

Er du interesseret i at vide mere om EL-Møller, så kontakt os uforpligtende.

Historie

1927

EL-Møller blev startet den 27. april 1927 i Vestergade i Rødekro af elektrikeren Jørgen Møller.

1964

Efter mange år i Vestergade flyttede El-Møller i efteråret 1964 til en placering på Hærvejen 30-32. Bygningerne blev udvidet flere gange – senest i 1979. Ud over værksteder og lager husede bygningerne også en butik på ca. 400m2.

2001

EL-Møller blev overtaget af Steen Larsen og familien Møllers 74 års ejerskab af El-Møller ophører

2004

I løbet af 2004 vokser firmaet ud af lokalerne på Hærvejen, så i slutningen af 2004 bliver der erhvervet en byggegrund i Brude Øst udstykningen, hvor et nyt domicil skal opføres med facade ud til Ribevej

2006

Det nye firmadomicil stod færdigt i slutningen af 2005 og blev indviet i begyndelsen af 2006. Bygningen indholder moderne faciliteter for montører.

2014

EL-Møller bliver overtaget af Steffen Larsen, og butikken drives stadigvæk af Steen Larsen

2016

EL-Møller bliver overtaget af Lars Erik Thomsen. Lasse Fabricius og Strøh A/S
Direktør Lars Erik Thomsen har arbejdet hos El-Møller i 32 år.
Lasse Fabricius er service- og projektleder og har arbejdet hos El-Møller i over 15 år.
Strøh A/S er fra Kolding.

2017

EL-Møller flytter til nye lokaler på Brunde Vest 14a i Rødekro

2020

El-Møller A/S på opkøb

El-Møller A/S i Rødekro overtager med virkning fra 1. marts el-installatørforretningen Arne Christiansen på Tøndervej i Aabenraa og samler alle aktiviteter i Rødekro. Med opkøbet vil El-Møller A/S samlet beskæftige 15 medarbejdere blandt, dem Arne Christiansen.

Opkøbet sker på initiativ af El-Møllers direktør Lars Erik Thomsen: ”Vi ønsker en kontrolleret vækst, og her passer Arne Christiansens profil godt ind i vores set-up. Vi kender hinanden som kvalitetsbevidste kolleger. Vi er så heldige at både Arne og svenden Rasmus fortsætter”.

Arne Christiansens forretning blev grundlagt af faderen i 1954. Arne Christiansen overtog virksomheden ved et generationsskifte i 1988. De administrative opgaver som Arne Christiansens hustru Bodil hidtil har udført, vil fremover blive overtaget af El-Møllers personale.

El-Møller er grundlagt i 1927, og hører dermed til blandt områdets ældste håndværksvirksomheder. Direktør Lars Erik Thomsen og serviceleder Lasse Fabricius overtog firmaet i 2016 efter, at have været ansat i virksomheden i henholdsvis 32 år og 13 år. El-Møller er kendt for at være et firma med et godt arbejdsmiljø. Derfor er både 10, 15,25 og 35 års jubilæer intet særsyn.

El-Møller A/S løser i dag opgaver for områdets toneangivende erhvervs- og industrivirksomheder, offentlige institutioner, landbrug og private